Caravanplatz Grimma

• Voorzieningen passanten

L

Lillikur

nov 2025

Ik was er op 18 november 2025 en wilde er een nachtje blijven. De parkeerplaats is 's avonds donker, nauwelijks verlicht, afgelegen en erg verwaarloosd. Ik ben toen verder gegaan. Niet echt een aanrader.

railsailer

jun 2025

deze camperplaats is. nu helemaal leeg 10 06 25.' is geen onaardige cp. wegens wanbetaling' is grijswaterstort permanent gesloten. toilet kan wel geleegd en gespoeld worden a 3 euro. drinkwater per 10 of 100 liter betaald. stroom 16 amp betalen per Kwh 0'50

Wat een vreselijke plek is dit. De camperplek stond vol met caravans van rondtrekkende zigeuners. Hoewel we wel het idee hadden dat ze er voor lange tijd zijn gevestigd. Uitstalling van bijzettentjes ingericht met feesttafels. Er werd een auto uitgetest op het terrein. Hard rijden en vreselijke geluidsoverlast van een machofiguur in een zwarte BMW. We voelden ons daar geen seconde veilig en zijn snel vertrokken. ASAP Schrappen uit Campercontact.

Nerchauer Straße 5

04668, Grimma, Duitsland

aan de oever van de Mulde - terrein wordt met camera's bewaakt - betaalautomaat accepteert enkel muntgeld - in de winter is het sanistation buiten bedrijf - centrum 1km