Kulkwitzer See

• Stroom

theo-willeke

sep 2025

prima camping met wel degelijk 2 sanitairgebouwen. code vd slagboom, sleutel vd poort. Lidl op 1km, div winkels andere kant op óók 1km. elke dag gaan er veel weg maar s avonds weer vol, dus onrustig. bij imbiss wat simpele maaltijden te verkrijgen.

Al-Ca

jun 2025

We waren er maar één nacht, want er was een familiefeestje gaande. Daarvoor was het prima. Het meer is toegankelijk voor duikers, wat geweldig was! De toiletten zijn prima, het restaurant is een echte aanrader en het eten was heerlijk. 😊 Toen we echter vertrokken, zagen we kampeerders de waterslang in de toiletcassette hangen om door te spoelen, waar we misselijk van werden. Er zit naar onze smaak te weinig ruimte tussen de watertoevoer en de afvoer.

Clever13

jun 2024

Geen restaurants, geen winkels, ook niet in de omgeving. Niets behalve de basisvoorzieningen (fatsoenlijke sanitaire voorzieningen, maar slechts één in de hele plaats) - wat eigenlijk oké is. wel, maar wat ons betreft niet voor € 37,80 per dag (geen € 20!). Elektriciteit is echter gratis. Leuk voor zware consumenten. Wij hebben er geen nodig

Seestraße 1

04207, Leipzig, Duitsland