Ferienpark Berzdorfer See

• Honden toegestaan

• Stroom

novynor

sep 2025

Nieuwe camping met alles er op en eraan. WiFi is alleen heel slecht.

Womokutscher

aug 2025

Een bezoek aan deze prachtige locatie is voor ons sinds de opening minstens één keer per jaar een must. Het was geweldig om de veranderingen te zien. De nieuwe toiletten, receptie en een verkooppunt voor alles wat je nodig hebt zijn dit jaar toegevoegd. Nogmaals een speciale dank aan het supervriendelijke personeel. Tot de volgende keer. 😘

HORESTES21

jun 2025

Een fantastische camping, zeer goed onderhouden en prachtig aangelegd. De toiletten en douches zijn ruim en superschoon. Een restaurant direct aan het strand. Een geweldig fietspad rond het meer! Veel plaatsen hebben al een eigen badhuis! Elektriciteit en water zijn direct op de camping beschikbaar. Een kleine kiosk met een broodbezorgservice! Gewoonweg fantastisch! We zeggen BEDANKT, lieve Simone, en BEDANKT, lieve Dolores, en bedankt aan het hele team voor de geweldige tijd die we bij jullie hebben gehad! Tot ziens!

An der Blauen Lagune 5

02899, Schönau-Berzdorf auf dem Eigen, Duitsland

camping deels nog in aanbouw - ruime plaatsen - plaatsen afgescheiden met bloemen en struiken - strand - snackbar - centrum 6km

1 mrt t/m 30 apr

1 mei t/m 31 aug