Parking Hinterhermsdorf

• Honden toegestaan

Fijne plek. Wc op 50 m in turnhal is van ongeveer 8-17 uur open. Daar is ook water, maar geen slang-aansluiting. €12 betalen kan ook via diverse apps, maar let op: tijd instellen tot vóór 10 uur smorgens de volgende dag, anders betaal je €24. We baden in het meertje bij de camperplek. De dorpswinkel op 200m is gezellig en heeft van alles. Voor wandelingen en fietstochten gebruiken wij de app van Komoot die prima functioneert

henk66

jun 2021

keurig rustig veldje achter een plaatselijke parkeerplaats waar je bij de parkeerautomaat een kaartje van 12€ voor n camperovernachting kunt kopen, wat we voor alleen een grasveldje san de prijzige kant vonden. veel wandelopties staan aan gegeven aan het begin van het stadje.heerlijk rustig geslapen.p

Prachtige omgeving en uitvalsbasis om te fietsen en wandelen. De kosten voor 1 nacht zijn € 12,00. Dit kan voldaan worden bij de House of Gasts (dagkaart) of door 3 x een kaartje van € 4,00 te nemen en deze achter de ruit te leggen. Officieel moet je om 10:00 uur weer weg zijn. Hoe hier op gecontroleerd is niet duidelijk. De toiletten zijn beschikbaar van 8:00 tot 20:00 uur.

Saupsdorfer Straße 1A

01855, Sebnitz, Duitsland

centrum 200m

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!