Hotel Berghof

Camperplaatsen

• Stroom

Sid01

jul 2024

Heerlijk, rustige plek voor op doorreis. Lekker gegeten in het restaurant en zeer vriendelijk personeel. Gedurende openingstijden van restaurant zijn toiletten gratis te gebruiken, en zelfs een broodjes service is aanwezig.

mvot

jul 2023

Werkelijk prachtig uitzicht vanaf deze parkeerplaats van het hotel, want dat is het… gratis staan onder voorwaarde dat je de middag of avondmaaltijd in het restaurant gebruikt. Dat is zeker geen straf. Heerlijke plaatselijke specialiteiten op de kaart…. prima. Alles wij in de buurt zijn komen we zeker nog eens terug.

KH.Vogt

okt 2022

mooie standplaats voor een nacht. Elektriciteit mogelijk voor € 4,00. Aan- en afvoer vrijwel onmogelijk. Vers water werd afgesloten vanwege het risico op vorst. Chemisch toilet alleen mogelijk zonder doorspoelen. Grijswater is naar mijn mening niet beschikbaar. Overnachting alleen indien gegeten in het restaurant. Eten was oké. Heb het gevoel dat kampeerders gedoogd worden, restaurant- en hotelgasten staan uiteraard voorop.

Kurhausstraße 36

09548, Seiffen/Erzgebirge, Duitsland

alleen voor gasten die eten in restaurant - ontbijtservice - supermarkt 300m - centrum 2km

1 mrt t/m 1 nov