Schlei-Marina-Lindauhof

• Douche

• WiFi

Dachzeltbenz

sep 2025

We kwamen aan in een daktent vanuit onze auto, nadat we die twee dagen van tevoren per e-mail hadden aangevraagd... Het belangrijkste is de menselijkheid en de adembenemende natuur. Luxe vind je hier in de vorm van een warme douche... Helaas hadden we geen tijd voor taart... Volgende keer! Bedankt, Ines

joercki

mei 2023

Mobiel tot 8 meter. Zeer vriendelijke eigenaar. Geweldige kleine plaats (5 plaatsen) midden in de kleine jachthaven. Elektra, toilet en douche aanwezig. Geen V+E. 20 euro inclusief stroom per nacht Restaurant met een goed menu direct aan het plein. Zeer rustig 's nachts. Zou graag terugkomen 👍

Tinki

jul 2021

dit is je 2e keer hier, heel idyllisch, super vriendelijk, er ontbreekt niets we komen graag terug

Lindauhof 5

24392, Lindau, Duitsland

reserveren verplicht - direct aan de Schlei - gastronomie [woe-zo 11-19u] - fietsen kunnen geleend worden bij de havenmeester - relaxruimte met sauna en bubbelbad te huur - bakker 500m - supermarkt 8km - centrum 7,5km

15 apr t/m 15 okt