Wohnmobilstellplatz Freizeitbad Brunsbüttel

• Stroom

• Douche

Wiepie-Foeke

aug 2025

We hebben hier heerlijk 2 nachten gestaan. Het service station aan de overzijde van de weg is buiten gebruik gesteld. Er zijn slechts enige stroompunten en een vuilniscontainer. Daar tegenover staat dat het een heerlijk rustige plek is, zeker niet druk en nu nog steeds gratis. Prachtig om bij de grote zeesluis te kijken van het NOzeekanaal.

Kim79

jul 2025

Super camperplaats, je mag zelf een plaats uitzoeken op het gras of asfalt. Ivm verbouwing zwembad was de plaats nu nog gratis. Servicestation aan de overkant. Heerlijk sushi gegeten om de hoek. Fietsen tussen de schapen langs de zee, de sluis , de boulevard en op loopafstand verschillende supermarkten en winkels. Wij waren erg te spreken over deze plaats. In de nacht heerlijk rustig. Wij komen graag nog eens terug.

bertcamper

aug 2024

Op dit moment gratis ivm renovatie zwembad. Mooie plek om de grote sluizen te bezoeken met grote containerschepen of cruise. Op loopafstand. Ook groot winkelcentra op loopafstand.

Am Freizeitbad

25541, Brunsbüttel, Duitsland

rustige plaats bij zwembad - betalen bij kassa zwembad - in seizoen april tot november mogelijkheid gebruik sanitaire voorzieningen in Hüttendorf - minigolf - supermarkt 600m - centrum 300m

16 apr t/m 1 nov