Wohnmobilplatz im Nordseeheilbad Büsum

• Lozen afvalwater

• Honden toegestaan

Bommeline

okt 2025

Beste Büsum, we hebben het hier altijd erg naar onze zin gehad... maar we hebben gemerkt dat we hier als kampeerders niet welkom zijn. Naast de toeristenbelasting accepteert de camping alleen contante betalingen... gewoonweg wereldvreemd.

Männe

jul 2025

Iedereen die deze terreinknecht tegenkomt, komt absoluut niet meer terug. Ze schreeuwt tegen je dat het moeilijk is om te lopen omdat je de hondenpoep niet snel genoeg hebt opgeruimd, terwijl je de zak al in je hand had. Ongelooflijk! Zoiets hebben we in 30 jaar kamperen nog nooit meegemaakt. We komen niet meer terug.

Adria-Peter

mei 2025

Wij reden regelmatig van Pinneberg naar Büsum om daar het weekend door te brengen. Het is een schande om de vertrekdag te berekenen met de verhoogde toeristenbelasting. Oplichterij in de stad Büsum. De telefoniste, de heer S.C., kun je niemand kwalijk nemen. Waarschijnlijk willen ze hier geen camperbestuurders. Als gepensioneerden kunnen wij het ons niet veroorloven dat de stad ons afzet. Zelfs de parkeerplaats aan de overkant is aanzienlijk verhoogd.

Dr.-Martin-Bahr-Straße 5

25761, Büsum, Duitsland

tarief geldig van 14u-14u - tarief inclusief Kurtaxe - in de buurt van de haven en dichtbij de zee - ´s morgens bakker - centrum 800m