reserveren niet mogelijk - enkel betalen met bankkaart [EC] of creditcard, contante betaling niet mogelijk - douchen € 1,- 5 min - kaart waarborg € 20, krijg je bij afrekenen weer terug - centrum 1,5km
Oldenburger Landstraße 21
23701, Eutin, Duitsland€ 16,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenZeer schone en rustige plek. Sanitaire voorziening erg schoon. Facturering gebeurt tot op de cent via kaartsysteem, elektriciteit, V + E, douche! Gewoon geweldig.
We hebben er een nacht gestaan. Het was tot onze verrassing erg druk. Sanitair zeer schoon en modern. Er is geen beheerder, betalen gaat via een automaat. Op de terugweg naar huis zullen we hier zeker weer gaan staan.
Prijs komt overeen met de aangeboden service 16 € inclusief douche / toilet, WiFi, afvoer extra: elektriciteit en water Locatie, direct aan de Kellersee Opgelet, als iemand zijn elektriciteitskrediet niet terug boekt op zijn eigen kaart, blijft de rest over en u kunt niet met uw eigen kaart naar boven posten; de rest moet eerst worden opgebruikt. Pas op met de koelkast, zodat de rest 's nachts niet ophoudt!
lees meerCampinggedrag niet toegestaan
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
lees meerOldenburger Landstraße 21
23701, Eutin, Duitsland54° 8' 1" N
info@eutin-tourismus.de
€ 16,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan