aan Eusiner See - betaalautomaat - reserveren niet mogelijk - centrum 1,5km
Oldenburger Landstraße 21
23701, Eutin, Duitsland€ 18,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
Kortingskaartenwat een fijne plek! we waren op doorreis. leuk dorpje, op loopafstand door het park. alle voorzieningen zitten op de plaats, erg netjes en duidelijk! werkt met pas en je krijgt zelfs je tegoed op de paal terug. aanrader dus!
Plaatsen veel te klein
We vonden dit veld erg leuk. De aan- en afvoer is perfect geschikt voor campers van elk formaat. Het sanitairgebouw maakte een zeer goede indruk en werd elke dag schoongemaakt. De stad Eutin is zeker een bezoek waard. Het stadscentrum is te voet in 15 minuten te bereiken (mooi pad langs het meer en door het kasteelpark).
lees meerCampinggedrag niet toegestaan
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Plaatsen veel te klein
lees meerOldenburger Landstraße 21
23701, Eutin, Duitsland54° 8' 1" N
info@eutin-tourismus.de
€ 18,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan
Wasmachine