Wohnmobilpark Wulfener Hals

Camperplaatsen

hansimglueck

mrt 2025

Helaas kan ik de prijzen hier niet veranderen. Vanaf nu is de unieke niet langer 24 uur blijven overnachten toegestaan. Hier probeert de stad Fehmarn zich op een nogal belachelijke manier uit deze situatie te redden. Beste stad Fehmarn, u hebt ons geld graag gedaan en ook de toeristenbelasting! Geweldig voor de lobby van de camping! Prijzen tussen de 50 en 70 euro! Advies: blijf gewoon weg van het eiland!

pdcamper288

jul 2023

Enige voorzichtigheid is geboden! Grenzend aan de camping wordt de parkeerplaats met de typische parkeerplaats-idylle (we wilden niets meer) opgewaardeerd tot een premium plek en kosten - wacht even! - bruto € 63 (vergelijk camping: vanaf € 70). Juli 2023. Dankzij late aankomst, voor één nacht ingevallen .. betaald, gevlucht 😉 Volgens onze ervaring (we reizen al meer dan 20 jaar met de WoMo) zouden we maximaal 25 € hebben geschat. keerpunt?

Ludger123

aug 2020

Verbleef hier een week. Was huis prima, de rest niet aan te raden. Hondenstrand erg klein en helemaal aan het einde. We boekten een premium stoel, maar hadden geen water, riolering of tv ter plaatse Na 5 ja, vijf keer vragen naar de tv-ontvangst, kwam er een elektricien. Dus we hadden minimaal 2 dagen tv. Omdat het weer ook niet geweldig was, konden we tv kijken. Zwembad klein.

Wulfener-Hals-Weg 100

23769, Fehmarn, Duitsland