Ferienhof Eckhoff Fehmarn

• Vuilnisbak

3.5

AundUchen

okt 2025

€ 20 voor een staanplaats zonder elektriciteit. Toeristenbelasting komt erbij en moet via de WELCM-app worden betaald. De eigenaar accepteert alleen contant geld, dat persoonlijk moet worden overhandigd! Er is geen bon!!! De afvalbak was erg onverzorgd. Omdat er geen gewone afvalbak was, werden de zakken gewoon op de grond achtergelaten. Dieren hadden ze kapot gescheurd. Na vijf weken in Zweden was deze ervaring in Duitsland erg ontnuchterend en onaangenaam voor ons!

buscamperFritsPetra

jul 2024

Fijne camper plaats lekker rustig . camper staat in een verzorgde wei dus op gras. we hebben 22 euro betaald per nacht inclusief stroom, stroom zelf ff noteren wordt dan afgerekend.

DogVanLife

apr 2024

Zeer aardige ontvangst, zeer behulpzaam. De toegang is een beetje verborgen, ik moest even rondvragen bij de eigenaar thuis (nr. 11, dat vindt het navigatiesysteem). Er is een zeer rustige en ontspannen locatie. Kleine, schone plaats, rustig en aangenaam. Prijsprestaties zeer goed👍

Gollendorf 11

23769, Fehmarn, Duitsland