Parkplatz Exe

Tonlun

aug 2025

Het was een trieste bedoeling, zo in het midden van de P-plaats. de meeste waren naar de kant verhuisd, maar wij zijn doorgereden naar de overkant van de straat. mooie P-plaats zonder verbodsborden. garoetjes Ton

Nico54

jul 2025

prima overnachtingsplek op doorreis. rustig en ruim de bakker is al vroeg open, ook op zondag. dat je er niet mag overnachten staat maar bij 1 van de 3 ingangen (centrumzijde bij de bushalte) lijkt me dus niet meer actueel.

Niet een aangewezen camperplaats maar een heel grote parkeerplaats waar auto's en campers door elkaar staan. De borden bij de parkeerplaats zijn tegenstrijdig. Op het ene bord staat dat je 72 uur mag blijven staan en het andere bord staat dat overnachten niet toegestaan is. We stonden met 10 campers de hele nacht. Niemand gezien die bezwaar heeft gemaakt. 10 min. lopen naar het centrum met een gezellige winkelstraat en overdekt winkelcentrum.

Nikolaiallee

24937, Flensburg, Duitsland

Prima cp om het stadje te bezoeken - NIET overnachten - geen voorzieningen - centrum 1 km

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!