Fährhaus Hodorf

3.7

• Lozen afvalwater

• Stroom

3.7

Kleinschalige camping. Echtpaar doet er alles aan om de gasten het naar de zin te maken. Mooie tuin met heel veel leuke zitplekjes. ‘s avonds ging het houtvuur aan. Er staat een goed gevulde drank koelkast waar gebruik van gemaakt mag worden.

So@2206w

nov 2024

Ik reis ook veel met de Wono, Maar de prijzen zijn hier meer dan schandalig. Mijn tip is om er gewoon niet meer heen te gaan.

roadrunner19

aug 2024

Prijzen kloppen niet en veel te duur voor wat je krijgt heb 46 euro betaald voor 1 nacht met camper <7 meter 2 volwassenen en 2 kinderen aankomst 16.00 uur vertrek 10.00 uur eigenaar komt rond 20.00 uur voor de betaling de ruimte tussen camper en vijver is minder dan 1.5 meter en aangezien er 3 campers voor ons werden geplaatst ook geen ruimte om het terein te verlaten ik zoek volgende keer wel een andere plek om te overnachten

Dorfstraße 14

25569, Hodorf, Duitsland

prijs afhankelijk van lengte [>7m meerprijs] - eigen zwemvijver - ontbijtservice - supermarkt 3,5km - centrum 8km

1 apr t/m 1 nov