caravan/camperbedrijf met winkel - in de nacht afgesloten - supermarkt en centrum 8km
Segeberger Straße 5
23863, Kayhude, Duitsland€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenErg leuk, maar ze lieten ons betalen voor de camperservice ondanks dat ze gratis werden gemeld. Ze waren echter hartelijk
Zeer vriendelijk ontvangen bij dit Camper en caravanbedrijf. Gelijk werd gevraagd of we stroom wilden gebruiken. Zeer uitgebreide winkel met camperbenodigdheden maar absoluut niet verplicht. Overnachten is gratis. Lekker gegeten bij restaurant aan de overkant van de weg.
Om te overnachten is de plaats in orde. De mensen waren erg vriendelijk en het is erg rustig.
Campinggedrag niet toegestaan
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom
Segeberger Straße 5
23863, Kayhude, Duitsland53° 44' 57" N
info@schwarz-mobile-freizeit.de
€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan