Kowitzberg

Camperplaatsen

• Lozen afvalwater

• Stroom

• Voorzieningen passanten

Dat klopt, €15,20 voor één nacht zonder elektriciteit, dat is een extra kostenpost. Wees voorzichtig bij slecht weer, sommige staanplaatsen kunnen modderig zijn. We parkeerden onze camper vrij dicht bij de rand van het bos en zaten 's ochtends ingesneeuwd. Gelukkig konden we achteruitrijden omdat het gebied achter ons sneeuwvrij was. De sneeuwschuivers kwamen wel, maar maakten alleen de hoofdweg vrij, niet de toegangswegen naar de staanplaatsen. Volgens de borden mag je er maar één nacht blijven. Voldoende ruimte, zelfs voor grote campers. ...

Krankenwomo

dec 2025

Hallo. We hebben hier één nacht verbracht. De camping is goed ingericht (houd er rekening mee dat het bij slecht weer modderig kan worden). Het strand is op 7 minuten loopafstand. Elektriciteit kost €1 voor 3 kWh. Het stadscentrum ligt op ongeveer 5 minuten fietsen. Betalen is eenvoudig; het ticket is inclusief de toeristenbelasting voor één persoon. Er zijn geen sanitaire voorzieningen, vandaar slechts 4 sterren.

Dacty

jun 2025

Zeer grote CP ( > 100) die druk wordt bezocht. Alle plekken goed aangegeven. Er was gelukkig nog een plek vrij toen wij dit weekend 's avonds van de boot kwamen. Alles aanwezig muv. sanitair.

Kowitzberg 41

23570, Lübeck, Duitsland