Schwimmbad Aqua Siwa

Jean1952

sep 2025

Normaal gesproken ben ik niet iemand die kritiek levert op een plek, maar voor € 12 kan ik het niet aanbevelen. Het is gewoon te duur voor deze plek. De stad zou moeten overwegen om erin te investeren.

A.J.Pel

apr 2025

Op zich goede plaats alleen jammer dat het internet zo slecht is. Kon vaak geen contact maken of iets downloaden. ik bedoel niet de WiFi maar gewoon het open internet. Maar ja Duitsland staat er wel om bekend dat op veel plaatsen het internet slecht is. Vooral nu steeds meer camperaars via internet tv kijken. Anders 5 sterren.

Jan-Persson

okt 2024

leuke plek maar wees voorzichtig met de elektriciteit. Doe niet meer dan 50 c in de machine en kijk of hij het doet. Een buurman deed er twee euro in maar kreeg geen elektriciteit. Ik deed er 4 keer 50 c in en kreeg 50 c elektriciteit, de rest werd door de machine opgeslokt. Waar kan ik klagen??

Fischerstraße 43

23909, Ratzeburg, Duitsland

openbaar vervoer bij ingang - gebruik sanitair zwembad tijdens openingstijden - 9 stroomaansluitingen - supermarkt 300m - centrum 50m