Wilderness Camp Ivalo

• Honden toegestaan

• Vuilnisbak

yespur

jul 2025

Prachtige plek. Geen reactie op WhatsApp of email, maar telefonisch nog kunnen reserveren. Mooi aangelegde locatie met vlonder rondom de camper. Krat hout is inclusief (39eu per nacht), voor de vuurkorf of sauna. Heerlijk rustig en mooie natuur en door het koude weer niet veel muggen. Mooie vogels op het terrein en voor 20eu pp 's ochtends een rondleiding bij de honden. Aanrader!

Ardennen69

jul 2022

prachtige plek, je staat met je camper aan het meer waar je heerlijk kunt zwemmen. je mag gebruik maken van de roeiboot. 35 € met gebruik van houtgestookte privé sauna. wij vonden het een bijzondere plek op onze reis naar de noordkaap

Kudec

sep 2021

Was hier de nacht 18 - 19 sep 21. Leuke plek vriendelijk personeel en het ontmoeten van de husky's was geweldig. Ik zal teruggaan als ik in de buurt ben.

Koppelontie 379

99800, Inari, Finland

Locatie aan wegnummer 9682 - gebruik GPS-coördinaten - gelegen aan eigen meer - in de wildernis - reserveren gewenst - hotpot - Husky-ervaringen - centrum Inari: 4km.

1 jun t/m 1 okt