Camping Mussalo

• Stroom

4.4

DerHor

aug 2024

Wij betaalden 35,- voor plaatsje aan de steigers. Zoals al door anderen gezegd, alles is er en goed schoon ( alleen geen goede wifi ontvangst ). Lange grintweg er naar toe maar prima te doen. Lekker op tijd komen en in de zon gaan liggen, perfect!

Michelangelo

jun 2024

Wat een fantastische camping!! We zouden 1 nacht blijven maar het werden er 5. De camping wordt om beurten gerund door zeer vriendelijke mensen die hier een seizoensplaats hebben. Het is een oase van rust, de camping ligt op een doodlopende weg. Je kunt hier lekker wandelen, met en zonder hond. Met de CKE kaart betaal je hier €26 per nacht incl. stroom. Voor de boodschappen moet je helaas in het dorpje verderop op 8 km zijn. Geen broodjesservice.

JJAB

jun 2024

35,00 betalen voor 1 overnachting zonder stroom. Erg veel wanneer je om 18.00 uur aankomt en om 9 uur vertrokken bent. Wij zijn gevlucht. Het is jammer dat er dan in de wijde omgeving borden staan dat je niet je camper mag parkeren. Hoe jaag je de camper weg uit je omgeving. Finse camperaars zijn kennelijke andere mensen.

Mussalontie 356

23310, Taivassalo, Finland

nabij zee - bij/het in bos - nabij zandstrand - campingwinkel - restaurant - centrum 8,5km