Geclaimd door eigenaar
Vandaag geopend
4.5
Boek deze camping via onze partner

Water
Toilet
Douche
Stroom (0A)
Steenbeke, Frankrijk
Goedemorgen !! Wij wonen in een charmant dorpje in Vlaanderen: Steenbecque gelegen op de as Hazebrouck en Aire sur la Lys Het perceel ligt op een kleine heuvel waardoor er een duidelijk zicht is op het omliggende landschap. Wij hebben 2 honden, 2 katten, kippen, ganzen, konijnen en bijen. Er is een douche en toilet aanwezig, toegankelijk van 08.00 tot 20.00 uur. De sleutels worden in een sleutelkastje bewaard. De plaats is stil Als het weer het toelaat, zijn de zonsondergangen adembenemend. Het terrein is bosrijk en grasrijk. Je kunt kiezen tussen zon en schaduw. Je wordt geïnstalleerd aan de top van het veld Activiteiten ter plaatse: jeu de boules, darts, Finse kegelen, 15 min met de auto: Hazebrouck, Cassel, Aire sur la Lys en de nautische basis van Haverskerque met haar nautische activiteiten. 25 min met de auto: Saint Omer, Clairmarais 45 min met de auto: Lille, Lens, Duinkerken en het mooie strand van Malo les Bains Overige opmerkingen U kunt uw organische afval gebruiken om de kippen te voeren. mogelijkheid om een gastenkamer ter plaatse te huren
€ 12,00