Camping Auberge Les Voisins

Geclaimd door eigenaar

Locatie host

Wij, René en Ramona, samen met onze drie kinderen Isabel, Hugo en Julia (familie Wauters), zijn sinds december 2023 de trotse eigenaren van Domaine Les Voisins. Met veel enthousiasme zetten wij het gezellige en warme karakter van de camping voort en voegen elk jaar iets nieuws toe om onze gasten te blijven verrassen.​

Lees verder

• Wasmachine

• Lozen afvalwater

• Stroom

• Vuilnisbak

Tijgerhaai

sep 2025

Hallo Rene en Ramona & Kids, Bedankt voor het super Gastvrije Ontvangst. Wat een mooie plek zijn jullie aan het creëren. kan je trots op je zijn. komen zeker nog een keer langs. Groetjes Marcel & Joyce

hans61berg

sep 2025

Les Voisins is een supermooie camping welke beheerd wordt door een enorm enthousiast jong Nederlands stel, Ramona en René. Niets is te gek en ze zijn op alle fronten behulpzaam. We hebben twee avonden lekker en gezellig gegeten, tezamen met andere campinggasten. Echt een aanrader, een dikke pluim!!!

SkyeOnTheRoad

Wat een super plek!

D32 24

03150, Montaigu-le-Blin, Frankrijk

Locatie host

Lees verder

Kleinschalige camping - zwembad - spellen - restaurant - broodjesservice - Nederlandse beheerders - centrum 1,7km