Aire Camping-Car de Moulins

• Lozen afvalwater

• Stroom

• Vuilnisbak

ik snap al die positieve reacties niet! stroom betalen met jetons (€2,- voor 2 uur!), zoeken waar je die kunt kopen, want dat is niet aangegeven. uiteindelijk gevonden buiten de camperplaats. toiletten onvindbaar, maar blijkbaar zijn dat de toiletten langs het loop/fietspad en die waren dicht! niet erg klantvriendelijk en al helemaal niet als je wat later in de schemering aankomt.

J

JJenkins

dec 2025

Wat een fantastische plek, een ruim, groen, grasrijk voormalig kampeerterrein aan de rivier. Ideaal voor honden, met heerlijke wandelingen langs de rivier. De Intermarché is op 10 minuten loopafstand. Het stadje is ook te voet bereikbaar, hoewel wij dat niet gedaan hebben. Ik kan niets zeggen over de faciliteiten omdat we zelfvoorzienend waren, maar alles zag er schoon en goed onderhouden uit. Er zijn veel vuilnisbakken en stopcontacten, voor €2 per 2 uur. De kosten voor een verblijf van €6,60. Alleen kaartbetalingen. Het automatische slagboomsysteem werkte goed. Bedankt Moulins.

Nijland

nov 2025

Fijne camperplaats op een mooie plek voor een mooie prijs. Toch maar 3 sterren omdat in de sanitaire units de schoonwaterslang achter hetzelfde deurtje zit als de wc uitstort en de slang om je wc mee schoon te spoelen Getver.

Chemin de Halage 31

03000, Moulins, Frankrijk

aan de rivier Allier - kan bij regen drassig zijn - jeton, te koop bij de ingang - centrum 1,5km