Camping Auberge Le Marconnes

• Lozen afvalwater

• Honden toegestaan

user137747509

okt 2025

Wij vonden het in september met ACSI card geen € 25,— waard om hier te staan, mede omdat je in de douches in 3 cm van je eigen vuile water staat omdat het water niet naar de afvoer loopt maar naar de drempel van de douche door een constructie fout bij het maken van de douches. voor dit bedrag hebben wij op veeeeeel betere campings gestaan.

black-edition

okt 2023

Leuke plek bovenop de berg, prachtig uitzicht, vriendelijke Nederlandse eigenaars. Wel veel wind maar logisch, terrassen camping ligt op 1100m hoog en zwembad natuurlijk ook dicht. Geen WIFI op het terrein. Sanitair schoon. prima douche. Vindt persoonlijk het wel aan de prijs vergeleken met andere campings, zeker in naseizoen. 54.80 euro voor 2 dagen met camper en 2 personen.

manusje-van-alles

aug 2023

Heerlijke plek boven op de berg, vriendelijke ontvangst. Wij hadden geluk met een onbewolkte hemel 's avonds, wat een prachtige sterrenhemel!! Zwembad prachtig gelegen, temperatuur voor mij aan de frisse kant, mijn vrouw vond het heerlijk. Een plek om echt tot rust te komen!!!!

Le Marconnes

43420, Saint-Arcons-de-Barges, Frankrijk

Kleine rustieke camping, met ruime plaatsen ,panoramisch uitzicht ,goed restaurant ,lekker zwembad,nederlands eigenaar.

1 apr t/m 30 okt

NKC - NKC/CCI Card