rustige camping - mooie wandeling langs het meer [300m] - supermarkt 1km - centrum 3km
Boulevard Chanoine Kir 3
21000, Dijon, Frankrijk€ 18,00 • 31 mrt. t/m 15 okt.
Kortingskaartenredelijk…niet veel schaduw plekken…plek om te lossen vuil water erg smal en klein…voor doorreis oké..zeker niet meer dan dat.
prachtige stadscamping ruime plaatsen mooi sanitair ideale camping voor bezoek aan Dijon
Mooie schone camping. Bereikbaar via 2 kanten. LET OP : 1 kant is via tunneltje wat niet lukt met camper. Andere kant juist heel goed. Camping afgesloten met hekken maar toch melding op camping dat er fietsendieven rondlopen. Dus fietsen of opbergen, of bij receptie achter slot en grendel. Wij ruimden ook iedere avond onze dure tuinstoelen op, net als meer mensen deden. Beter voorkomen dan balen.
lees meerLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (16A)
Vuilnisbak
lees meerBoulevard Chanoine Kir 3
21000, Dijon, Frankrijk47° 19' 17" N
info@camping-dijon.com
€ 18,00 • 31 mrt. t/m 15 okt.
KortingskaartenLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater