Camping du Lac Kir

3.3

o

oatjes

okt 2025

Prima plek om te overnachten met goede sanitaire voorzieningen. Mooie ruime goed toegankelijke plaatsen. Er is een fietspad waarbij je met 15 min. in het centrum van Dijon bent.. de moeite waard. €18,80 voor een nacht met stroom. Pizzabakker aanwezig op de camping.

HJM2012

okt 2025

de receptie is het enige waarop je kritiek kunt hebben, klantvriendelijk is geen bekend begrip. Camping zelf *****, mooi gelegen voor stadsbezoek, prima op de fiets of lopend. Sport-of wandelrondje om meer, alles de moeite waard. Prijs maakt de ontvangst goed in het naseizoen

edlij

okt 2025

We waren door de slagboom en moesten uiteraard bij de receptie ons plekje bespreken. Daar werd meteen onze paspoort vast gehouden om later op te komen halen. We werden erg onaardig behandeld. We waren het er niet mee eens dat we onze paspoorten moesten achterlaten. Tja zo werken wij. De plekken waren modderig en de afvalt plekken daar mochten we niet staan. Dus na wat rond rijden over de camping de paspoorten terug gehaald en weggegaan.

Boulevard Chanoine Kir 3

21000, Dijon, Frankrijk