Aire de Camping-Car Tournus

• Stroom

• Vuilnisbak

teddynales

okt 2025

Afgelopen mei jl ook bij onze camper Fiat ingebroken rond 2.30 uur in de nacht. Broek met portemonnee en diverse fleecejacks weg. Ze zijn binnengekomen door de deur te forceren. Wat ons achteraf is bijgebleven is dat er op het wandelpad voor de CP een jongen op een scooter stond die constant met zijn mobiel bezig was. We zijn hier een keer of 8 geweest maar dit was de laatste keer. Gr. Ante

Rojalero

sep 2025

Poging tot inbraak in onze stacaravan, een Fiat, en in een Britse auto. De deur van de woonkamer werd geforceerd. Op 5 september 2025 om 3:00 uur 's ochtends. De woning, met alle lichten uit, is niet beveiligd, waardoor het een ideale plek is voor inbraken.

Santiago7

aug 2025

Dichtbij pitoreske centrum, wel beetje verloederde directe omgeving. Je hebt er 2 mogelijkheden: vlak naast het water of net ernaast op een soort camper parking (met pilaar met voorzieningen, maar niet gebruikt). Veel lawaai aan straatzijde van de parking. Wij sliepen langs die kant en je hoort heel goed het verkeer, meerdere malen gewekt. Waarschuwing voor inbraak pas ter plekke gelezen, spanriemen geplaatst (nog nooit gedaan...). OK vr 1 nacht.

Quai du Midi 23

71700, Tournus, Frankrijk