Geclaimd door eigenaar
Vandaag geopend
Boek deze camping via onze partner

Water
Toilet
Douche
Speelgelegenheid
Foulenay, Frankrijk
Liefhebbers van natuur en rust, wij heten u van harte welkom op onze camping aan de rand van onze vijver van 2,2 hectare. Wij beschikken over 4 vrije plaatsen en een volledig ingerichte “familie” tent. Foulenay, gelegen in het hart van de Bresse du Jura, is een heel klein dorp met 84 inwoners. Je zit aan de rand van onze privévijver, geen gedefinieerde locaties, jij kiest je uitzicht! Als u een visser bent, kunt u uw visuitrusting meenemen (No Kill), karpers, snoek, zeelt en zwarte baars bevolken de vijver. Natuurliefhebbers zullen genieten van het observeren van al het leven rond het water en de rust die er heerst. Activiteiten Kampeerders/vissers kunnen direct bij de vijver vissen (No Kill) € 30/persoon voor 24 uur vissen; een kleine speeltuin voor kinderen, jeu de boules-ballen voor alle terreinen beschikbaar. We zijn heel dicht bij de “vrijetijdsversie van de Jura-fietstocht”, vele gemarkeerde fietscircuits in de omgeving. We zijn 12 km van Bletterans, 17 km van Poligny, 27 km van Chateau-Chalon, Arbois, Lons le Saunier en Dole Andere opmerkingen Chaumergy ligt op 2 km afstand: restaurant, supermarkt (coccimarket), bakker, apotheek, benzine..... Mogelijkheid tot ontbijt, op reservering, rechtstreeks op uw locatie afgeleverd.
€ 9,00