Geclaimd door eigenaar
Vandaag geopend
Boek deze camping via onze partner

Stroom (0A)
Speelgelegenheid
Saint-Sernin-du-Bois, Frankrijk
Sitecode: 172039
In een klein dorp van 1800 inwoners, aan de rand van een meer (meer leeg tot april 2024) verwelkomen wij u op ons privéterrein, een grote afgesloten ruimte van 3361 m² om uw tent, uw camper, uw caravan of uw caravan te installeren. busje. Er is een verlengsnoer aanwezig voor de duur van uw verblijf. Mogelijkheid om met uw emmer of gieter water te halen uit de buitenkraan vlakbij ons huis. Geen douche en geen toegankelijke toiletten. Aan de andere kant is het mogelijk om uw vuile water te lozen in een sifon die direct naast uw kampeerplaats naar het riool gaat. Ons houten huis ligt aan de rand van een visvijver en is rustig gelegen op het platteland. Saint Sernin du Bois ligt op 20 minuten van het TGV-station Creusot Montceau, dat u in 1 uur en 15 minuten naar Parijs brengt of in 50 minuten naar Lyon. De Bourgondische grand cru wijnroute is dichtbij (40 minuten van Beaune) Zeer rustige en begroeide plaats. Activiteiten Combes pretpark op 10 minuten afstand Paardrijden in Breuil (Ecuries de Montvaltin) op 10 minuten afstand of in St Pierres de Varennes (bij Sapajou) op 10 minuten afstand Wandelingen rond het meer van St Sernin, naar de Pissoire-waterval. Gemeentelijk zwembad op 15 minuten van Le Creusot of 20 minuten van Autun Le Creusot: wereldwijd bekend om zijn industriële erfgoed uit de 19e en 20e eeuw en zijn moderne technologiebedrijven: Museum van Mens en Industrie, Écomusée, Marteau-Pilon Greenway om te fietsen op 20 minuten afstand Boottochten op het Canal du Centre Montchanin golfbaan op 25 minuten afstand Uchon een van de mooiste panorama's van de Morvan op 25 minuten afstand Bourgondische wijnroute op 40 minuten afstand Hospices de Beaune op 40 minuten afstand Overige opmerkingen Winkels in het dorp: kruidenierswinkel, bakker, slager, café, restaurant, naai- en kleermakers, postkantoor Stadion 10 minuten lopen (2 minuten met de auto) Gezondheidscentrum in het dorp: artsen en verpleegsters, apotheek Dichtstbijzijnde ziekenhuis op 12 minuten afstand (in Le Creusot)
€ 10,00