Nog geen foto's van deze locatie

Camping Grand Air Cadu

Tomsclan

okt 2022

Grote standplaatsen. Veel faciliteiten, zelfs een hondendouche. Moesten we onze honden maar meenemen op de stranden - niet toegestaan tot 31/10. Toiletblok is momenteel gemengd. Gemiddeld toiletdecor maar nog belangrijker, erg schoon. Geen toiletbrillen. Al met al 3,5 tot 4 sterren.

OmeHenk

aug 2022

Echte strandcamping, zoals er ‘vroeger’ veel Franse campings waren. wij stonden op aparte camperplaatsen, mooie plekken, waar we gebruik konden maken van alle voorzieningen. bakker komt in de ochtend, sanitair is eenvoudig maar schoon (geen wc papier). wij stonden tussen alleen maar Fransen. het nabijgelegen strand is prachtig.

etvola

sep 2020

camping netjes in september maar vreemd rond te lopen met plastic polsbandje dat nooit wordt gecontroleerd op een stille camping. Om 20.00 uur poort dicht en niemand van de receptie meer te bekennen 🤔

56750, Damgan, Frankrijk

47° 31' 18" N 2° 35' 33" W

47.5218 -2.59244

Gelegen bij zee (max. 0,5 km) Afstand tot de zee (max. 10 km) afstand:0,3 km Dichtbij afslag autosnelweg (< 10 km) afstand:6 km Openbaar vervoer bij de camping (max. 0,5 km) afstand:0,2 km Inkoopmogelijkheid afstand:0,8 km Broodjesservice

1 apr t/m 31 okt