voorstadje van Dinan - bij [overdekte] tennisbanen - rustig - Dinan 1,8km
Allée de la Ferme des Granges 3
22100, Dinan, Frankrijk€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenPrima locatie om Dinan te bezoeken, met de fiets ben je zo in het centrum. Alle plekken waren al wel bezet toen we om 12 uur aankwamen, dus wij hebben de camper tijdelijk op de parkeerplaats gezet.
Prima camperplaats. Rustig gelegen en 's nachts stil waardoor we goed hebben kunnen slapen. Op loopafstand van het leuke centrum. Geen voorzieningen voor onze kinderen (9 en 5 jaar) maar voor 1 nachtje prima. Je kan er water lozen, water pakken en je chemisch toilet legen, allemaal gratis. Geen stroom of wifi maar dat is voor ons geen must.
lees meerBij heen-en terugreis naar Bretagne daar gestaan. Rustige CP. Bakker (naar boven langs tennis en rechtsaf) is opnieuw open! Nieuwe vriendelijke eigenaars. Lekker gegeten in de Marmite.
Campinggedrag niet toegestaan
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Vuilnisbak
Allée de la Ferme des Granges 3
22100, Dinan, Frankrijk48° 26' 30" N
2° 2' 32" W
-2.0423
€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan