Camping Panorama du Rohou

7-9 oktober 2025 Smal terrein, receptie in deze tijd van het jaar alleen bemand door aanbellen, beleefde ontvangst, hellende plaatsen met een prachtig uitzicht op zee. Retro is niet eens een woord dat deze douches en toiletten, evenals de bijkeuken, beschrijft. Geen comfort, € 23 per nacht voor twee personen, camper met elektriciteit te duur, ik snap het hoge aantal sterren in de beoordelingen niet.

We kwamen hier spontaan aan en kregen een prachtig plekje met uitzicht op zee. De campingbeheerder was erg vriendelijk en behulpzaam. Hij sprak ook Engels en Duits. Omdat we geen wielblokken bij ons hadden, leenden ze er gratis. Zelfs nu, in september, kwam de foodtruck elke avond langs. Bij het ontbijt konden baguettes en croissants besteld worden. De camping verdient zijn 5 sterren.

petervanelly

jul 2025

Camping op een prachtige plek met uitzicht op zee en heerlijk dichtbij de aanlegsteiger van de boten naar Île-de-Bréhat. De camping is vriendelijk geprijsd en heeft elke avond wel een foodtruck op bezoek. Het sanitair is een beetje ‘retro’ maar alles functioneert zoals het moet en - belangrijk - het is schoonDe campingeigenaar/beheerder is uitermate vriendelijk en klantgericht

Chemin du Rohou

22620, L'Arcouest, Frankrijk