Relais de Kervouyen

• Voorzieningen passanten

4.1

Djecrock

sep 2024

Aangenaam welkom met de kaart van Quimper die voor het bezoek is verstrekt. Vrij vlakke en ruime locatie, vergeet niet de klassieke stopcontactadapter mee te nemen voor aansluiting. Rustige en ontspannende stop, persoonlijk werd ik niet gestoord door het occasionele geblaf van de naburige kennel (in tegenstelling tot andere beoordelingen). Ter informatie, tussen 07.00 en 08.00 uur wat verkeer op de naastgelegen weg voor degenen die naar hun werk gaan, maar dit is geen probleem.

BluesCat

sep 2024

We bereikten het op een druilerige avond en vonden deze omgeving van natuur, rust en eenvoudig comfort, verrukt over de sereniteit van de plaats. Marguerite is de parel en wil graag haar passie voor haar regio delen met iedereen die dat wil. De plaats is ideaal voor een nomadische tussenstop, elektriciteit en water, rustige nacht gegarandeerd, vriendelijk welkom. Wij zijn teruggegaan?

Klaas2666

aug 2024

Een nacht gestaan prima. Let op de in de zomer zit de kennel vol en gaat het blaffen van de honden de hele nacht door. Verder prima rustige plek. goed uitvalt basis om Quimper te bezoeken.

Kervouien 257

29700, Pluguffan, Frankrijk

47° 57' 57" N 4° 11' 15" W

47.96584 -4.18763

afgelegen ligging, bij vliegveld - Quimper 10km

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!