Flower Camping des Vallees

Echt een heel fijne camping. Aardige ontvangst en heel rustig in de stad. Een aardig wandelpad voert naar het centrum van deze niet super mooie stad. prima voor paar uur. Plaatsen op de camping mooi vlak. Sanitair niet super veel en bovendien gemengd. Geen probleem voor ons. Bakker op loopafstand (900 mrt). Wat ons betreft aanbevolen

Nelie

mei 2024

Geen ACSI camping meer. betaalden in het voorseizoen 29 euro per nacht ( 2 personen, stroom en hondje). Toiletgebouw en douches schoon maar gedateerd. Veel verhuurde chalets. Restaurant niet open. Stad viel ons tegen.

kwekebos

jun 2023

Als het kon 0 sterren.Hebben bij de receptie 15min gewacht en toen ging de receptionist naar buiten en kwam niet meer terug. Daarna kwam er een receptioniste en die begon gelijk te telefoneren. Na 10 min keek ze naar mij en haalde haar schouders op. wij hebben nog nooit zo'n slechte ontvangst gehad. Wij zijn toen weg gegaan.

Boulevard Paul Doumer

22000, Saint-Brieuc, Frankrijk

48° 30' 1" N 2° 45' 31" W

48.50031 -2.75874

locatie gelegen in het groen - plaatsen langs beekje - zee 9km - broodservice - campingwinkel - snackbar - pizzeria - supermarkt 1km - openbaar vervoer 200m - centrum 100m

13 mrt t/m 13 okt

ACSI - Campingcard