Camping L' Isle aux Moulins

• Stroom

Euqilegna

okt 2025

Alle voorzieningen, bijv sanitair, wifi, keurig in orde.Groot terrein waarvan nu een deel afgesloten, logisch. Het terrein kan rommelig ogen doordat er geen afbakeningen zijn (anders 5 sterren) Ligging is erg goed, vlakbij stadje en aan de Loire. 👍🏽

LuiteJoke

sep 2025

Ontvangst vriendelijk, spreekt Engels. Konden zelf een plekje uitzoeken, veel schaduwplekken en onvlak. Sanitair is redelijk. Geen bril, geen papier. Douche wel lekker warm. Orleans is 20 km fietsen.

Vidfare

sep 2025

Een grote teleurstelling! We waren hierheen getrokken door de beoordelingen en dat er ter plaatse een maaltijd te krijgen was. We dachten aan alle CP's aan de Moezel waar je van het uitzicht op de rivier kunt genieten. Maar nee. Geen eten en geen uitzicht op de Loire zoals we ons hadden voorgesteld. Helaas werd het uitzicht belemmerd door heggen en dicht bos. De ervaring werd gereduceerd tot een donker grasveld met dure stopcontacten (€ 6) in een bos. Ga ergens anders heen!

Rue 44E Régiment d'Infanterie

45150, Jargeau, Frankrijk

rustige familiecamping nabij Orleans - schaduw - aan de Loire - windsurfen/kajak/raften - tegen toeslag confort plaatsen beschikbaar - centrum 500m

1 apr t/m 1 nov

ACSI - Campingcard