Camping San Damiano

Bus#44

okt 2025

Alles is al gezegd over deze camping. wij waren er 6-8 okt en restaurant is dan dicht maar de camping is top.

waa

sep 2025

Grote en luxe camping. Voorste gedeelte, nieuw sanitair, supermarkt, auto ter plaatse kun je huren, hondendouche, restaurants etc. Wij kunnen ons voorstellen dat het in het hoogseizoen echt heel druk is. Het is echt een familie camping. Wij verbleven hier van 18 tm 21/9/25 en het was heerlijke relaxed allemaal. Het strand ligt op loopafstand aan de camping. Zeer vriendelijk personeel.

Dijkrt

sep 2025

De camping is flink in geïnvesteerd. Het grootste gedeelte is nieuw met allerlei voorzieningen; zeer hond vriendelijk, een groot klimpark voor kinderen en professionele (betaalde) Gym. Onze plek pal naast het hoofd toiletgebouw was prima en je liep er zo het strand op. Ook is er een (betaalde) pendelbus te reserveren naar Bastia. Zeker de moeite waard.

1075, lido de la marana

20620, Biguglia, Frankrijk

gelegen aan zee op een landtong onder Bastia - plaatsen in dennenbos - zwembad - broodjesservice - campingwinkel - restaurant - openbaar vervoer 10m - Bastia 9km - centrum 5km

26 mrt t/m 4 nov