Camping des Iles

• Stroom

Grote camping met ruime plekken iets buiten Bonifacio. Vriendelijk personeel. Genoeg schaduw maar ook zon als je wilt. Sanitair is prima maar wel wat weinig als het vol staat. Wij waren hier begin mei en betaalden € 18,82 voor twee personen, buscamper en geen elektriciteit. Loopafstand van strandjes en fietsafstand (wel een uitdaging) van Bonifacio.

colinsandra

sep 2024

De prijzen in het laagseizoen zijn niet €17 maar ruim €26. Als er voldoende vraag is, zullen mensen spottend en onvriendelijk opmerken dat je op zoek moet gaan naar een goedkoper aanbod. Wij hebben er zo één gevonden...

Buzzcamp

jun 2024

mooie camping. sluit me aan bij de vorige reviews. Voor campers voldoende plek, wel opletten op de takken en soms wat creatief zijn met insteken. lekker onder de bomen. De weg naar Bonfacio op de fiets is goed te doen met mooi uitzicht op Calvi en tussen de krijtrotsen door. Terug is vergelijkbaar met de Cauberg in Limburg (voor de NL”ers). alternatieve route zie foto, dan is de weg geleidelijker omhoog. Geheel verharde weg ook.

Unnamed Road

20169, Bonifacio / Bunifaziu, Frankrijk

Plaatsen tussen lage bomen en zonder schaduw - zwembad - restaurant - winkeltje - centrum 3km

20 apr t/m 30 jun

1 aug t/m 31 aug

1 jul t/m 31 jul

Toon alle tijden en prijzen