Geclaimd door eigenaar
Vandaag geopend
Boek deze camping via onze partner

Water
Toilet
Douche
Stroom (0A)
Sollacaro, Frankrijk
Gelegen tussen Propriano en Filitosa, de Ortu Tesoru of de Schattentuin, is een moestuin van 2.500 m², genesteld in het hart van de Corsicaanse maquis, waar we verschillende activiteiten parallel ontwikkelen: duurzame landbouw volgens de principes van permacultuur en agroforestry, educatie en bewustwording van biodiversiteit en het behoud ervan en agrotoerisme De tuin is vooral een plek om te leven, te ontmoeten en te delen. Wij heten u van harte welkom als u op het platteland nieuwe energie wilt opdoen, uzelf wilt onderdompelen in de ongerepte natuur of onze eenvoudige en authentieke manier van leven wilt ontdekken. Wij bieden u rustige en bijzondere ruimtes midden in de natuur, tussen bos en tuin. De vegetatie op de grond is zeer dicht, we bevinden ons in het hart van een kurkeikenbos (steeneiken- en kurkbos). U kunt er ook verschillende soorten wilde bomen zien, zoals olijfbomen, perenbomen, mirte, meidoorns, mastiekbomen, etc. De moestuin herbergt verschillende soorten fruitbomen, groenten, maar ook talrijke honingproducerende bloemen, aromatische en medicinale planten. U kunt ook manden met fruit en groenten uit de tuin halen of lunchen/dineren in onze kleine, plantaardige kantine. Activiteiten De tuin ligt in het hart van de Golf van Valinco, een microregio die het meest bewaard is gebleven en authentiek is, met zijn wilde stranden, baaien, dorpjes aan zee of in de bergen, rivieren, wandelpaden, canyoning... In de buurt vindt u ook een ruime keuze aan restaurants, strandhutten en strandbars.
€ 19,00