Camping Lac Vert Plage

herman.s

jun 2025

sinds 2025 werd er vlak tegenover het aanmeldingsbureau een plaats voor campers aangelegd. Ondergrond van steenslag. geen moddertoestanden dus. DE DAGPRIJS IS SLECHTS 11 € MET TOEGANG TOT ALLE FACILITEITEN van de camping.

Janrad

sep 2022

Prima plek maar kom op tijd. ik kwam net na acht uur in de avond en de slagboom was dicht. na een telefoontje met de vriendelijke beheerder kon ik met mijn auto met daktent voor € 7. een nachtje staan. toiletten en douches zijn netjes.

Ook hier is de discrepantie tussen camperaars en caravanners en stacaravan huurder, en tent kampeerders groot. We makkelijk want bij de receptie hoor je ‘zoek maar een plek’. Maar stroom bij die plekken was moeilijk te vinden. Hadden we eindelijk een kast die het deed, komt er een buurkind de boel slopen. Zakmes in het slot, kast openmaken en alles omzetten. Dan mag je niet boos worden van de antroposofische ouders. ASO’s in een klapbusje

Avenue de la Gare 3

55110, Doulcon, Frankrijk

gelegen aan recreatiemeer nabij de Maas - snackbar - supermarkt 100m - restaurant 300m - centrum 200m

1 apr t/m 30 sep