Camping de la Forêt

3.2

M

MargrietRipke

okt 2025

margriet heel prettige en stille plek (tja, eind oktober) en heel aardige ontvangst. mooi plekje in herfstbos. ook in restaurant heel prettig toeven. het is een mooi fietsgebied en ik was er tijdens de najaarstrek van de kraanvogels. goed te horen. ik kreeg advies voor goede plek om bij zonsondergang veel kraanvogels te zien landen. sanitair was goed maar bij volle camping te beperkt denk ik. ik kom graag nog eens terug

smartgirl67

aug 2025

super aardige ontvangst. zelfs in het Nederlands. mooie camper plekken direct achter de receptie 67/71 sanitair voldoende. leuk zwembadje en restaurantje. Meer op loop afstand. met kiosk voor versnaperingen en waterfietsen enz. heerlijke gebied om te fietsen. komen graag nog eens terug!

Marzzochi85

aug 2025

Er zijn betere plekken aan het meer. Sanitair: één oud en onverzorgd, één iets nieuwer maar ook slecht schoongemaakt. (Zie foto's) Ze investeren liever in nieuwe stacaravans dan in de bestaande faciliteiten. Restaurant: vies bestek, glas-in-loodramen, eten zonder commentaar. (Er is hier een gebrek aan passie voor hun werk.) De plaatsen zijn oké, sommige zijn klein maar schaduwrijk. Het nabijgelegen strand is erg goed, vandaar de 2 sterren. Het personeel is vriendelijk. Kan beter!!

Prq de Larzicourt

51290, Larzicourt, Frankrijk

aan meer in bos broodjesservice (01-05/30-09)

1 apr t/m 30 sep