Aire de Remiremont

• Voorzieningen passanten

b

bond83

okt 2025

Ik ben momenteel op de campervlucht het enige wat echt irritant is is de TGV de motor draait van 10 uur 's avonds onafgebroken tot 6 uur 's ochtends onmogelijk om te slapen

Ad-F

aug 2025

Grote plekken op grind. Maar voor ons beetje te veel campers op rij. De voorzieningen zijn top, en gratis( zelfs stroom). Dus dat is voor mensen iets om langer dan 72 uur te verblijven. Je staat wel tussen een weg en de spoorbaan in. Maar perfect dat de stad deze voorziening heeft. Mooie stad met prachtige gebouwen. Fietspad(la voie verte)gaat ook hiervandaan.

peter57

aug 2025

wat is me dit? Franse colonie. alle elektra buiten bedrijf. Echt niet de moeite blijf daar weg. Word bewoont door lang blijvers terwijl je er maar tijdelijk mag blijven. Dus geen controle door gemeente.. Ben 8 km door gereden naar een klein familie camping. stukken beter.

Rue du Lit d'Eau

88200, Remiremont, Frankrijk

fraai aangelegde locatie met ruime plaatsen - betalen met pinpas - slagboom met code op de betaalbon - nog geen schaduw - jeu de boules, groot meer en recreatiepark 100m

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!