ook mooie cp vlak voor de brug grasland direct voor de brug
Wat wil de camperaar nog meer, ik zou het niet weten. Uitzicht, staanplaats, voorzieningen, winkels, stilte, wandelmogelijkheden. alles te waarderen met een 10. Geen douche, geen WC, maar dat heb je als camperaar ook niet nodig, die heb je zelf. Kom niet massaal naar dit plekje en als je wilt komen, kom op tijd anders vis je naast het net.
lees meerje moet ervan houden, veel asfalt plekken, midden in een dorp met allerlei voorzieningen. idd enkele plekken met gras, maar die zijn snel bezet. Dan liever een plek zonder al de voorzieningen, niet nodig ook.
ook mooie cp vlak voor de brug grasland direct voor de brug
lees meerRue du Port
08500, Revin, Frankrijk49° 56' 23" N
contact@ville-revin.fr
Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons