4,13van 5

• september 2023

we hebben het ontzettend fijn gehad, sanitaire voorzieningen waren schoon en voldoende aanwezig. broodservice en foodtruck fijn dichtbij een dame aan de receptie deed moeilijk en was ongeïnteresseerd, andere erg vriendelijk gefietst naar Riquewihr, Kaysersberg via prima fietsroutes

• september 2023

prima camping alleen wij betaalden 25 euro bij reservering en nog zeven euro omdat we voor twee uur kwamen dit vinden wij niet erg netjes laatste keer hier.

Bekijk alle 166 reviews
Bekijk alle locaties in de buurt
4,13van 5

Camping de Riquewihr