Strasbourg P+R

Camperplaatsen

• Campinggedrag niet toegestaan

Caradoontour

aug 2025

LET OP: overnachten is hier NIET toegestaan; zie ook het reglement direct na de slagboom. Wel ideaal om een dagje gratis met de tram Straatsburg te bezoeken. Dit is inbegrepen in het parkeertarief.

adhgeboers

aug 2025

Lawaaierige plek naast de snelweg aan de rand van een groot parkeerterrein met ruimte voor zeker 50 - 60 campers. Volgens de borden betaal je € 9,80 voor een camper lager dan 3 m en € 22,30 als je hoger bent. Wel mét wel gratis tram voor max. 7 personen voor 72 uur voor álle lijnen in Strassbourg. Bij het afrekenen (links aan het eind van de parkeerplaats vóór de tram) kun je nergens aangeven hoe hoog je bent en betaalden we € 7,20. Meevaller!

PeterTruus

mei 2025

wel een ideale plek om Straatsburg met de tram te verkennen. op ca 300 meter stopt de tram en je ben in ca 15 minuten in het centrum. wij betaalden €7,20 voor bijna 24 uur incl gratis OV. Vonden we weinig dus of het klopte? de betaalautomaat staat aan het begin van de overdekte corridor naar de tramhalte.

Rue Eugène-Delacroix

67200, Straatsburg, Frankrijk

deel van een P+R parking aan de rand van de stad - speciaal voor campers en autobussen - geen voorzieningen - een H+T tramticket naar het centrum - centrum 2.5km

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!