Parking Place du Fortin

Camperplaatsen

• Vuilnisbak

• Honden toegestaan

Het is een willekeurige parkeerplaats midden in het bos. zonder enige aanduiding m.b.t. tot campers. Geen hond gezien, laat staan een camper. Als je al dat soort parkeerplaatsen als als CP gaat bestempelen heb je er zo nog een paar duizend bij. Dat kan toch niet de bedoeling zijn van de Camperapp. Als ik zou willen overnachten op een willekeurige parkeerplaats, dan heb ik daar de camperapp niet voor nodig. Verwijderen uit de App lijkt me.

Pedit

apr 2025

Rustige parking, aan de bosrand. Geen voorzieningen. wel een fijne boswandeling in de vroege ochtend. Fietsen naar Straatsburg, ongeveer 11 km.

deploigh

aug 2023

mooi plekje!! aan de rand van de bossen morgen naar Straatsburg er zijn geen voorzieningen, maar het is ook gratis

Route de la Wantzenau

67000, Straatsburg, Frankrijk

rustige mix-parking in bos langs de route tussen La Watzenau en Straatsburg - kleine overdekte picknickplaats - overdag veel gebruikt door sporters en wandelaars - je rijdt vanaf hier via een lange rechte weg zo Straatsburg in

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!