Camping Villey-le-Sec

prima doorreis camping! mensen van de receptie waren super vriendelijk! 2 uur voor aankomst gebeld of er nog een plekje was en we waren welkom! grote plek met stroom. ‘‘s avonds nog even een wandeling langs de moezel gedaan waar deze camping direct aan grenst! sanitair is simpel maar was schoon.

Briconuin

sep 2025

Vriendelijke ontvangst. Nette camping. Schoon sanitair. Het eten in het restaurant op de camping is goed. De leuk stad met de mooie kathedraal, Toul ligt op 10 km en is eenvoudig met de fiets te bereiken.

Siwil

sep 2025

Wij vinden het een fantastische plek; je kunt hier echt tot rust komen. Het sanitair is voor Franse begrippen erg goed en je voelt je begrepen bij de receptie; de mensen die er werken zijn erg aardig. We komen zeker terug.

Rue de la Gare 34

54840, Villey-le-Sec, Frankrijk

direct gelegen aan de Moezel - broodservice - snackbar/restaurant [kleine kaart] - incidenteel geluidsoverlast mogelijk door vliegoefeningen van Franse luchtmacht - fietspad langs de Moezel naar Toul en Maron - centrum 1km

1 apr t/m 30 sep

ACSI - Campingcard