Kempf Marc

• Douche

• Vuilnisbak

huebie63

sep 2025

Gezellige camping in de natuur. Met kippen, ganzen en paarden in de buurt als u dat wenst. Vriendelijke eigenaar. LeClerc is op loopafstand. Vanaf daar vertrekt ook een bus naar Colmar. We komen terug.

Sieme83

aug 2025

Fantastische plek!! Lekker kleinschalig tussen de wijnranken en de paarden. Een ontzettend vriendelijke eigenaar!! Wij hebben hier 2 nachten in volle tevredenheid gestaan. Het sanitair is simpel maar schoon ( en dan kijk ik niet naar boven vanwege de vermelde spinnenwebben ). Kneuterigheid ten top en dat voor die prijs ( € 16,- p.n )!!

MuttiB75

jul 2025

We houden van de authenticiteit en de goede service, vandaar 4 sterren. Er zijn een douche en toilet die werken, maar die zitten vol spinnenwebben en zijn erg oud. Je woont tussen de kippen en paarden aan de ene kant en de wijngaarden aan de andere kant. De eigenaar is SUPERvriendelijk en helpt altijd waar hij kan.

Rue du Muhlbach Logelbach 19

68230, Wintzenheim, Frankrijk

Gemoedelijke camping - gebruik GPS-coördinaten - veel groen - mooi uitzicht op de heuvel - centrum 600m

1 mei t/m 15 okt

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!