dichtbij voetbalstadion - supermarkt 100m
Chemin de Ronde
59570, Bavay, Frankrijk€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenEind januari 2020 konden we er geen vuil water lozen of de toiletcassette leegmaken, het deksel van de put was vastgemaakt. De parking is nog steeds vol diepe kuilen en plassen.
Goede plaats voor doorreis er zijn voorziening voor toilet lozen en water inname, geen elektra
Gestopt om afval weg te gooien. Adequate. Geen water of toilet. Geen recycling alleen grote bakken. Niet verblijven maar misschien een overnachting in de toekomst gegeven rustige locatie en beoordelingen van de stad
Campinggedrag niet toegestaan
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Voorzieningen passanten
Chemin de Ronde
59570, Bavay, Frankrijk50° 18' 0" N
€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan