Camping de mon Village de Felleries

Beeyou

sep 2025

Prima plek op doorreis.. Electra, warm water en een winkeltje in de buurt. Geen wifi.. maar das ook weleens lekker rustig

ArVal

jul 2025

Veel grote campers. Idd een campcar-park. Zuil bij entree. Wij waren nog geen lid. Dus eerste keer betaal je 5€ extra. Prijs: €16,04 p/n. Heel onduidelijk hoe je bij moet boeken. Sanitair schoon: wordt elke ochtend gepoetst. Water niet heet, maar oke. Je mag op het gras staan, maar was niet gemaaid. Campers kunnen midden in de nacht het terrein op: onrustig! Doordat receptie ontbreekt mis je de ziel van de camping. Jammer. Ietwat saaie camping.

Harre-maat

jul 2025

mooie CCP met douche en toilet op een voormalige camping municipal. staanplaatsen op naar keuze verharding dan wel op gras. voldoende stroompunten maar met 6 A. het sanitair is vrij toegankelijk en gratis. In de buurt zijn de noodzakelijke voorzieningen voorhanden. voor ons was het een doorreis plek, we hebben dus niet veel van de omgeving gezien.

Rue de la Place

59740, Felleries, Frankrijk

Rustige en fraaie omgeving - gebruik GPS-coordinaten - grote plaatsen - begin van de "Voie Verte", een fiets- en wandelpad langs de oude spoorlijn - supermarkt 100m - centrum 200m