Geclaimd door eigenaar
Vandaag geopend
Nog geen reviews
Boek deze camping via onze partner

Water
Stroom (0A)
Speelgelegenheid
Ben jij hier geweest? Vertel andere camperaars wat je ervan vond.
Arcueil, Frankrijk
Hallo allemaal! Mijn tuin is ideaal gelegen aan de poorten van Parijs, in een rustige buurt, vlakbij metro 14 "Hôpital Bicêtre" en RER B "Laplace". Er zijn ook diverse buslijnen in de directe omgeving. U kunt genieten van de rust van de tuin, terwijl u zich toch op slechts enkele minuten van de belangrijkste bezienswaardigheden van Parijs bevindt. De tuin is ruim genoeg om meerdere tenten te plaatsen. Er zijn drie parkeerplaatsen op mijn oprit. Heb je geen tent? Geen probleem! Ik kan je een tweepersoonstent leveren voor optimaal comfort, inclusief grondzeilen voor elke persoon. Het water is drinkbaar en voor buitendouches is er een slang beschikbaar. Er zijn drie stopcontacten in de tuin. Om verbonden te blijven, is de tuin voorzien van ons Wi-Fi-netwerk. Voor uw gezellige momenten staan een barbecueplek en een kleine ontspanningsruimte met hangmat, tuinmeubilair, stoelen, ligstoelen, tafels en parasols tot uw beschikking. - Metro 14 "Hôpital Bicêtre" ligt op 10 minuten lopen. - U bevindt zich op 15 minuten loopafstand van het RER B-station "Laplace", ideaal om naar het "Stade de France" te gaan voor uw concerten, voetbalwedstrijden, enz. De reis duurt 30 minuten! Er zijn veel buslijnen in de directe omgeving. Ik bevind me in een rustige doodlopende straat, dicht bij winkels, in het centrum van Parijs in minder dan 15 minuten, de nabijgelegen metro brengt u snel en gemakkelijk naar Parijs voor allerlei culturele en toeristische bezoeken. Parken en zwembad bereikbaar binnen een paar honderd meter. De reservering voor een overnachting loopt van 12.00 uur tot 12.00 uur de volgende dag. ===> Ik wil er graag op wijzen dat er geen toiletten of gelegenheden voor het lozen van grijs water zijn.
€ 15,00