Geclaimd door eigenaar
Vandaag geopend
Boek deze camping via onze partner

Quincy-sous-Sénart, Frankrijk
Hallo allemaal, Ik bied staanplaatsen aan voor bestelwagens - campers - omgebouwde bestelwagens enz... Ideaal voor bewaking We zijn 5 minuten lopen van het station "Combs-la-Ville / Quincy" en dus 35 minuten van Paris Gare de Lyon of 40 minuten van Châtelet. Ook op 5 minuten van het Sénart-bos. Mogelijkheid om een telefoon of klein apparaat bij mij thuis op te laden, afhankelijk van de beschikbaarheid, in overleg af te spreken. Impasse, dichtbij winkels en de snelweg A6, centrum van Parijs in 35 minuten met de auto of RER (voorstadstrein). 4G werkt zonder problemen. Dicht bij alle voorzieningen. Gemakkelijk toegankelijk. De afmetingen van de ruimte: 6 meter lang, maximaal 7 meter bij inhalen zonder te storen, 2,60 meter hoog, maar hij maakt een kleine helling, dus ik zou zeggen 2,80 meter met de neus van het voertuig in voorwaartse beweging en 2,60 meter breed. Wandelen, Sénart-bos in de buurt - 10 minuten van het grote winkelcentrum “Carré Sénart”. Bioscopen, Galeries Lafayette, Carrefour-hypermarkten, restaurants, winkels, enz... Uw aankomst kan vanaf 12.00 uur zijn. Wij kijken ernaar uit u te ontmoeten en u van eventuele aanvullende informatie te voorzien.
€ 10,00