Geclaimd door eigenaar
Vandaag geopend
4.8
Boek deze camping via onze partner

Lésignac-Durand, Frankrijk
Sitecode: 172057
Onze camperplaats is uitgerust met grote, ruime plaatsen om u maximaal comfort te garanderen. Elk van de locaties heeft een stroomvoorziening van 10 ampère, zodat u uw elektronische apparaten kunt aansluiten. De toiletten zijn verwarmd om u ook bij koud weer een comfortabele kampeerervaring te bieden. We hebben ook een wasmachine en droger, zodat u tijdens uw verblijf uw was kunt doen. Barbecueliefhebbers kunnen zich vermaken dankzij onze aanwezige barbecueplaats. Ten slotte hebben we voor de kinderen een speelruimte ingericht, zodat ze zich in alle veiligheid kunnen vermaken! Rustig gelegen in de natuur, tussen het meer van Mas Chaban om te vissen en het ornithologisch en zwemreservaat van het meer van Lavaud Activiteiten Mountainbike tocht Boom klimmen Bezoek aan de kastelen Karten op 20 minuten afstand 40 kilometer Oradour sur glane Romeinse overblijfselen uit het dorp Zwemmen, vissen Andere opmerkingen Mogelijkheid om 's ochtends brood en gebak te nuttigen Prijs per locatie, reserveer per voertuig.
€ 13,00