Geclaimd door eigenaar
Vandaag geopend
Boek deze camping via onze partner

Sauviac, Frankrijk
Wilt u tot rust komen op een unieke plek met een grote verscheidenheid aan bomen en planten, dan bent u bij ons aan het juiste adres om te genieten van de natuur met een hoofdletter "N". U kunt genieten van de schaduw van de esdoorn. Ja, een kampeerder vertelde ons erover en de boom is meer dan 50 jaar oud. U bevindt zich op grond vlak bij een boom die meer dan vijftig jaar oud is en die in de zomer schaduw biedt wanneer de zon te sterk wordt. De plek is erg rustig en afgeschermd van passerende voertuigen en wegverkeer. De vegetatie is weelderig en af en toe komt er een hert langs dat alleen op het land komt om te eten. Er zijn ook aardig wat vogels te horen en er wordt ook veel gefloten. Activiteiten: U kunt bijvoorbeeld door de stad wandelen, want er zijn veel bossen. Er is ook de mogelijkheid om in de buurt van uw verblijf paard te rijden, maar u zult met de auto of de fiets moeten komen. U dient ons wel vooraf te informeren en te reserveren. U kunt ook een kasteel bezoeken dat sinds 2019 op de monumentenlijst staat, mits u een afspraak maakt. Het ligt op ongeveer 400 meter afstand van uw verblijfplaats. U kunt het tijdens de openingstijden lopend, per fiets of met de auto bezoeken. Als u met de fiets of mountainbike komt, zijn er in de bossen van het dorp genoeg paden waar u zich kunt uitleven, op voorwaarde dat u de natuur respecteert. Overige opmerkingen: Binnen een straal van 5 km vindt u alle winkels en supermarkten die u gemakkelijk met de fiets of met de auto kunt bereiken. Er is ook een meer vlak bij Bazas, maar zwemmen is daar verboden, wat jammer is. Maar van juni tot september kun je naar Bazas gaan, waar zich een gemeentelijk zwembad bevindt en waar je tegen een redelijke prijs kunt zwemmen. U kunt echter wel het stadje Bazas bezoeken, met zijn kathedraal die dateert uit de 14e eeuw en nooit is voltooid, en het plein waar elke zaterdag de markt is.
€ 20,00